Els bombers rescaten un excursionista de 66 anys que va caure al Salt d’Aigua

L’home es va precipitar des de dalt del Salt d’Aigua, que té una alçada de cinc metres, i va ser rescatat pels serveis d’emergències i traslladat a l’Hospital de Bellvitge amb ferides greus.

El Servei d'Emergències Mèdiques evacua l'home accidentat // Viu Molins de Rei

El Servei d’Emergències Mèdiques evacua l’home accidentat // Viu Molins de Rei

Els Bombers de la Generalitat van rescatar el passat dijous a la nit a un home de 66 anys que va caure des de dalt del Salt d’Aigua de la Rierada, mentre era d’excursió amb la seva família. Els bombers van rebre l’avís a les nou del vespre i van atendre l’home, que presentava ferides greus a resultes de la caiguda, concretament va patir un traumatisme cranioencefàlic, i va ser traslladat en ambulància a l’hospital de Bellvitge.

El Salt d’Aigua de la Rierada és un lloc emblàtic del municipi, molt conegut i és un punt d’interès per on s’hi realitzen moltes excursions. Es desconeixen les causes per les quals es va produir aquest accident.

El Salt d'Aigua de la Rierada és un lloc emblemàtic del municipi // Fundesplai

El Salt d’Aigua de la Rierada és un lloc emblemàtic del municipi // Fundesplai

Recomanacions personalitzades