Caballero i Puig també brillen al Campionat d’Espanya de Gimnàstica

Ingrid Caballero aconsegueix tres medalles – una d’or – en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica, on la també molinenca Aina Puig aconsegueix una cinquena posició a la general i una medalla de bronze en barra.

Caballero durant la competició // cedides

Caballero durant la competició // cedides

Dues esportistes molinenques però que no formen part de la disciplina del Club Gimnàs Molins de Rei, Ingrid Caballero i Aina Puig, també han destacat en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica, disputat durant el mes de juliol a Guadalajara.

Ingrid Caballero, que forma part del club AESE de l’Hospitalet, ha aconseguit pujar al podi en les tres modalitats en què competia. Caballero s’ha proclamat campiona d’Espanya de tumblin, subcampiona en la modalitat de trampolí i tercera en doble mini tramp.

Per la seva banda, Aina Puig, del Club Gimnàs Barcelona, ha aconseguit la cinquena posició en la general del nivell 5. A més, la també molinenca ha estat tercera en l’aparell de barra.

 

Recomanacions personalitzades