L’ADF de Molins de Rei col·labora en l’extinció d’un incendi a Esplugues

El foc es va originar a prop d’una urbanització residencial. L’ADF Puigmadrona-Olorda es va desplaçar per ajudar als Bombers de la Generalitat. 

Un membre de l'ADF remullant la zona afectada // ADF Puigmadrona-Olorda

Un membre de l’ADF remullant la zona afectada // ADF Puigmadrona-Olorda

Coordinació en la col·laboració contra els incendis forestals. Dilluns 1 d’agost una zona pròxima a una urbanització residencial a Esplugues de Llobregat, coneguda com el Turó del Temple, va cremar. El foc va afectar a gairebé una hectàrea de, bàsicament, matolls, i la Policia Local de la localitat baixllobregatina va haver de desallotjar alguns veïns de forma preventiva. No es van lamentar ferits.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís passades les 11 del matí i fins el lloc dels fets es van desplaçar diverses unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la comarca, entre les quals es trobava la que correspon al territori de Molins de Rei i formada majoritàriament per voluntaris molinencs, l’ADF Puigmadrona-Olorda. També va col·laborar l’ADF de Sant Feliu de Llobregat.

Els bombers van utilitzar set dotacions terrestres i quatre helicòpters en la lluita contra el foc, que es va donar per extingit passades les tres de la tarda. S’estudia si la causa de l’incendi va ser una errada en una torre elèctrica.

Recomanacions personalitzades