L’exalcalde Víctor Puntas veu com se li crema el cotxe a Passeig de Gràcia

“Fum al cotxe i en pocs minuts tot cremat”. Així relatava el republicà Víctor Puntas la desagradable experiència que va viure aquest dimarts al Passeig de Gràcia de Barcelona quan de manera fortuïta li va començar a cremar el seu vehicle. El polític molinenc ha resultat il·lès.

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

Un espectacular incendi d’un vehicle enmig d’un dels carrers més emblemàtics de Barcelona va tenir durant uns minuts en suspens a veïns, turistes i autoritats de la capital catalana. Després que s’extingís el foc i que la Guàrdia Urbana confirmés que l’incendi havia estat fortuït, qui va ser alcalde de Molins de Rei per ERC entre 2003 i 2005, Víctor Puntas, va penjar un comentari irònic al seu Facebook amb enllaç a la informació del cotxe cremat: “Un Citroen Picasso blau…. ummmmm em sona :-)“.

Puntas, que ara treballa com assessor de l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, va admetre que el vehicle era el seu i que ell mateix va patir aquest ensurt. “Fum al cotxe i en pocs minuts tot cremat. Un cop ha començat el foc ja no hi ha temps per fer res”, explicava el regidor amb llarga trajectòria a la política local, que confirmava també que ell n’havia resultat il·lès. El foc va obligar a tallar el trànsit del lateral de la Diagonal en sentit mar fins que es va apagar l’incendi i el vehicle va ser retirat.

Altres imatges de l’incident:

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

Els bombers intentant apagar l’incendi // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremant al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

El cotxe de Víctor Puntas cremat al Passeig de Gràcia de Barcelona // Catalunya Ràdio

Recomanacions personalitzades