Un incendi crema el pati de la casa okupa de Torre Fergniani

Una caseta annexa a la Torre Fergniani (Kasablanka) s’ha incendiat la nit de divendres. A més del foc, s’ha produït una forta explosió. Una burilla o una espelma s’apunten com la causa de l’incendi que no ha provocat cap ferit.

Imatge de l'incendi a Kasablanca des d'un edifici pròxim // MP

Imatge de l’incendi a Kasablanca des d’un edifici pròxim // MP

Una gran columna de fum visible des de diferents punts de Molins de Rei ha alertat als veïns quan passaven quinze minuts de les deu de la nit de divendres. L’origen del foc es trobava a una caseta annexa a la Torre Fergniani, al pati de la finca okupada més coneguda com Kasablanka.

El foc s’ha fet fort i ha cremat totalment el petit espai, sense arribar a afectar en cap moment a la casa. A les 22.40 hores s’ha produït una forta explosió produïda per la combustió d’algun producte que hi havia a l’interior de la construcció. L’olor era de plàstic cremat.

Tres dotacions de Bombers han treballat en l’extinció de l’incendi, que s’ha donat per apagat poc després de les onze de la nit. Els bombers han continuat remullant la zona durant uns minuts per evitar una revifada.

El foc no ha provocat cap ferit tot i que en aquell moment hi havia diverses persones a l’interior de la casa okupa. Aquests han comentat als cossos policials que la causa del foc podria haver estat alguna cosa que els hauria caigut com una burilla, una espelma o alguna cosa similar.

Viu Molins de Rei t’ho va explicar en directe

Recomanacions personalitzades