Ca n’Ametller tindrà una nova sala en el primer pas de les obres del museu

Fins a mitjans d’agost es preveu que durin les obres de remodelació de la primera planta de Ca n’Ametller, amb l’objectiu que el Museu Municipal millori l’accessibilitat i les condicions per a les exposicions i activitats que s’hi portin a terme. 

L'estat actual del Museu Muncipal // Ajuntament de Molins de Rei

L’estat actual del Museu Muncipal // Ajuntament de Molins de Rei

Les obres d’adequació i rehabilitació de la primera planta de Ca n’Ametller van començar a finals de maig i es preveu que finalitzin la segona quinzena d’agost. Tenen un pressupost de 200.000 euros que es finança gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Posteriorment, s’iniciarà el procés d’equipament de la instal·lació, que durarà uns dos mesos.

És la primera pas de la construcció del nou Museu Municipal. Els tècnics municipals han explicat que les actuacions previstes  evolucionen d’acord amb el que s’havia planificat inicialment. De moment, ja  s’han  acabat  les demolicions i s’estan  aixecant envans i preparant les instal·lacions de subministraments.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que es tracta d’un compromís de l’equip de govern per tirar endavant un projecte que va arrencar l’any 1984”. De la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Xavi Paz, ha explicat que “amb les noves instal·lacions guanyarem un espai diàfan adaptable per acollir obres d’art i donarem més visibilitat als principals exponents artístics” de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades