Molins de Rei treu pit dels resultats acadèmics dels seus alumnes

L’Ajuntament de Molins de Rei ha volgut reconèixer per vuitè any consecutiu als alumnes que han finalitzat els seus estudis de secundària a Molins de Rei amb els millors resultats acadèmics, en un acte ple de públic a la Sala Gòtica.

Foto de família amb els alumnes guardonats i els representants municipals // Ajuntament de Molins de Rei

Foto de família amb els alumnes guardonats i els representants municipals // Ajuntament de Molins de Rei

20 alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior dels centres educatius de Molins de Rei van rebre aquest dimarts el reconeixement al seu esforç i excel·lència educativa en un acte institucional celebrat a la Sala Gòtica. Durant l’esdeveniment, que va comptar amb una àmplia afluència de públic, van ser guardonats deu alumnes de l’ l’IES Bernat el Ferrer, cinc de l’IES Lluís de Requesens i cinc més del Col·legi Virolai.

L’acte va cloure amb una ponència en clau d’excel·lència i innovació a càrrec de Sergi Pedrerol, ex jugador i entrenador de waterpolo de l’equip absolut masculí del Club Natació Molins de Rei, que ha estat quatre vegades internacional absolut amb la Selecció Espanyola de Waterpolo. Ha participat en quatre jocs olímpics i ha estat campió olímpic a Atlanta1996, subcampió a Barcelona 1992 i campió del món a Perth 1998 i Fukuoka 2001.

Els alumnes reconeguts, acompanyats dels seus professors i professores, també van portar a terme una visita a l’empresa molinenca ADTEL SISTEMAS DE TELECOMUNICACIÓN, especialitzada en audiovisual, transmissió, comunicacions via radi i multimèdia.

Aquesta acció té com a principals objectius reconèixer l’esforç i la dedicació dels i les joves; valorar la seva trajectòria personal amb la finalitat de motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d’ensenyament que decideixin escollir; i, finalment, conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.

Recomanacions personalitzades