Quatre medalles del Club Gimnàs Molins de Rei al Campionat de Catalunya

Vuit esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei van participar en el Campionat de Catalunya de gimnàstica, aconseguint quatre podis.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un total de 8 esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei es van classificar per al Campionat de Catalunya individual, que es va celebrar el passat 18 de juny a Vic. Fins 4 molinenques es van pujar al podi en aconseguir alguna medalla.

Irene Neiro es va proclamar campiona de Catalunya en la categoria Promogym 3, a més de finalitzar quarta en els aparells de salt i terra i la primera posició en la seva especialitat, les paral·leles asimètriques.

Fiona Serra va acabar segona en la categoria Promogym 4, mentre que va quedar tercera en terra, paral·leles asimètriques i va aconseguir la victòria en la barra d’equilibri.

També va ser subcampiona Mireia Rodríguez, en la categoria de base 4 grans. Rodríguez va aconseguir la tercera posició en salt, barra d’equilibris i la segona en paral·leles asimètriques.

Olga Romero també va ser segona en la seva categoria, nivell 5 de via Olímpica. A més, va aconseguir la tercera posició en salt i terra i la segona en barra d’equilibris.

Segons el club, la resta de gimnastes també van dur a terme una “molt bona competició”Martina Rovira d’Inigym 1, va finalitzar desena, obtenint la sisena posició a terra i la setena a paral·leles asimètriques, Emma Ruda a la categoria Promogym 1 va finalitzar novena, aconseguint la tercera plaça a barra d’equilibris i Georgina Guzmán a nivell 3 petites categoria de base, va finalitzar novena a la general assolint la setena posició a barra i la vuitena a paral·leles asimètriques.

La nota negativa va ser la mala sort de Silvia Chacón, que no va poder participar tot i haver-se classificat per culpa d’una lleu lesió.

D’altra banda, després del Campiona de Catalunya el club va realitzar l’exhibició de final de curs. Tot i això, encara es seguirà competint en el Vila de Salt i una altra gran cita, el Campionat d’Espanya.

 

Recomanacions personalitzades