En Comú Podem reivindica el paper del municipalisme

La coalició d’esquerres organitza un acte amb Ana Aroca, Júlia Fernández, Oscar Guardingo, Pilar Eslava i Andrés Romero on es fa una defensa del municipalisme i es convida Pedro Sánchez a “sortir de la banqueta i dir amb qui vol pactar”. 

Imatge de la plaça de la Creu durant l'acte // Jose Polo

Imatge de la plaça de la Creu durant l’acte // Jose Polo

En Comú Podem, la coalició que uneix Podemos, Iniciativa, EUiA, Equo i Barcelona En Comú en l’àmbit català, també va fer una acte de campanya electoral per a les eleccions al Congrés a Molins de Rei, on una cinquantena de simpatitzants es van reunir a la plaça de la Creu.

“Cada vegada que guanyen el PP o el PSOE ataquen més als Ajuntaments”, va alertar la regidora de Molins Camina, el Podemos molinenc, reinvindicant el municipalisme com a mètode per “arribar als problemes dels més desfavorits”. “Tenim l’oportunitat de fer fora del govern als partits de dretes i corruptes”, va afegir Júlia Fernández, la seva companya de consistori, d’Iniciativa. Fernández també va deixar una clara declaració d’intencions a nivell local: “hem de treballar per crear una candidatura unitària a les pròximes municipals”, va pregonar en l’enèsim intent d’Iniciativa de fer una confluència d’esquerres al municipi.

El primer dels convidats en parlar va ser Oscar Guardingo, candidat al Senat. “Pedro Sánchez ha de sortir de la banqueta, sortir al terreny de joc, i dir si vol pactar amb nosaltres o amb la dreta”, va demanar el treballador de la Seat. Pilar Eslada, regidora a El Prat i candidata al Congrés, va assegurar que fins ara s’han fet “polítiques antisocials del PP però amb el suport de Convergència”, indicant que això “no s’havia d’oblidar”. Per la seva banda, el candidat al Congrés Andrés Romero, d’Equo, va defensar que el seu partit donava “el toc verd” a la coalició i va definir En Comú Podem com “els partits sortints del 15M”.

Recomanacions personalitzades