Albéniz, Beethoven i Bach, protagonistes del Músiques al Museu

L’Associació d’Amics del Museu ha preparat un concert de primavera molt especial, amb un recorregut pel Barroc, el Classicisme, del Romanticisme i fins el segle XX, que no deixarà indiferent a cap amant de la música clàssica.

Les músics del Duet 2.0 interpretaran peces d'Albéniz, Bach i Beethoven // Amics del Museu

Les músics del Duet 2.0 interpretaran peces d’Albéniz, Bach i Beethoven // Amics del Museu

La present edició del Músiques al Museu, que organitza l’Associació d’Amics del Museu de Molins de Rei, comptarà amb uns convidats de primer nivell. De la mà del DUET 2.0 integrat per la violinista Anna Roca i la violoncelista Claudia Romaní, el concert farà un repàs dels diferents períodes de la història de la música en què interpretaran obres de grans compositors del Barroc, del Classicisme, del Romanticisme i del segle XX, com ara Bach, Haydn i Beethoven i Albéniz.

Un dels valors afegits que té aquets esdeveniment és la voluntat divulgativa. Al llarg del concert es facilitarà la comprensió de la música que s’interpretarà, amb diversos comentaris sobre les característiques de cada època i anècdotes interessants sobre els compositors. El concert serà el proper 17 de juny a dos quarts de vuit del vespre.

Recomanacions personalitzades