Molins de Rei donarà 2.000 euros per la reconstrucció de la zona afectada pel terratrèmol d’Equador

L’Ajuntament de Molins de Rei ha fet una aportació de 2.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 

Molins de Rei se suma a la campaña solidària del Fons Català de Cooperació al Dedenvolupament per paliar els efectes del terratrèmol de 7,8 graus a l’escala de Richter que va sacsejar l’Equador el passat 16 d’abril. Concretament, l’Ajuntament aportarà un total de 2.000 euros a la iniciativa.

L’objectiu és la “reconstrucció de les ciutats més afectades i donar suport al a població damnificada”, segons explica el consistori a través d’un comunicat. El sisme ha estat el pitjor que ha patit d’Equador en els últims 30 anys. Almenys van morir 272 persones i 2.500 van resultar ferides.

Recomanacions personalitzades