PSC i CSQP es planten contra el tancament de línies de P3 al Baix Llobregat

Representants polítics de PSC i CSQP s’han concentrat davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat, a Sant Feliu de Llobregat, per rebutjar la decisió del Departament de tancar 13 línies de P3 al Baix Llobregat. Xavi Paz ha assistit a l’acte en representació del PSC de Molins de Rei.

Representants polítics de PSC i ICV de la comarca en un moment de la concentració // PSC Baix Llobregat

Representants polítics de PSC i ICV de la comarca en un moment de la concentració // PSC Baix Llobregat

Alcaldes i regidors de PSC, Iniciativa i representants al Parlament de Catalunya Sí que es Pot (CSQP) han realitzat un acte de protesta contra el tancament de línies d’educació infantil al Baix Llobregat pel curs escolar 2016-2017.

La Generalitat preveu eliminar 13 classes de P3 dels municipis d’Abrera, Castelldefels, Cornellà, Olesa i Santa Coloma de Cervelló, Martorell, Sant Vicenç dels Horts, Esparreguera i Sant Boi de Llobregat. Fa poc més d’un mes el Parlament de Catalunya va aprovar, amb vots a favor de tots els grups menys Junts Pel Sí, una proposta de resolució que instava a no tancar cap grup a la comarca

A l’acte hi ha participat el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Molins de Rei, Xavi Paz, que ha mostrat la seva disconformitat amb la política del departament malgrat que a Molins de Rei no els afecta en aquest curs. Segons Paz, “en comptes de tancar línies s’ha d’apostar per incrementar la qualitat de l’ensenyament públic i rebaixar les ràtios d’alumnes per aula“. Paz, que és regidor d’Educació de l’Ajuntament de Molins de Rei, ha confirmat que el proper curs les escoles de la ciutat mantindran totes les aules de P3, però ha manifestat que “s’ha de mantenir ferm aquest posicionament” perquè no es tanquin línies en propers cursos.

L’acte ha comptat també amb la presència del president del Grup Parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot, Lluís Rabell, i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Recomanacions personalitzades