La clàssica paella del Canal es realitza malgrat la pluja

Més de 300 persones es reuneixen un any més per gaudir de l’activitat organitzada per l’Associació de Veïns del barri del Canal. 

Imatge de la paella // AAVV El Canal

Imatge de la paella // AAVV El Canal

Un dels actes amb més tradició del barri del Canal, la clàssica paella popular, va celebrar-se diumenge 8 de maig. La pluja va fer acte de presència però, tot i això, els organitzadors, l’Associació de Veïns del barri del Canal, van decidir continuar amb la trobada.

Les taules es van col·locar de forma estratègica sota els porxos dels blocs de pisos del barri per tal que, en cas que la pluja intensa, ningú es mullés. Un total de 328 persones, segons l’organització, van compartir àpat. Era l’edició número 21 de l’esdeveniment.

 

Recomanacions personalitzades