L’exposició “Raons per la Cooperació” fa el salt a altres municipis

La mostra creada per l’Ajuntament de Molins de Rei i el Fons Català de la Cooperació ha fet gira per diversos municipis de Catalunya. La mostra aporta reflexió i dóna arguments en contra de les persones que qüestionen les polítiques de cooperació al desenvolupament.

Detall de l'exposició "Raons per la Cooperació" que es pot veure a diveros municipis catalans // Ajuntament de Molins de ReiDetall de l'exposició "Raons per la Cooperació" que es pot veure a diveros municipis catalans // Ajuntament de Molins de Rei

Detall de l’exposició “Raons per la Cooperació” que es pot veure a diveros municipis catalans // Ajuntament de Molins de Rei

Trencar els tòpics i generar debat. Aquests són els objectius principals de l’exposició “Raons per la Cooperació”, que es va inaugurar fa un any a la Federació Obrera, i que estat voltant per diversos municipis de Catalunya.

L’exposició està formada per 10 plafons tipus roll-up que volen donar a conèixer que la cooperació local ha contribuït a la lluita contra la pobresa i les desigualtats i a favor de la justícia social més enllà dels nostres municipis.. L’Ajuntament cedeix gratuïtament l’exposició i es pot sol·licitar a través del mateix Fons Català de Cooperació. Municipis com Santa Coloma de Gramenet, Pineda de Mar o Tiana ja l’han acollida en diferents espais municipals.

En l’elaboració del contingut de l’exposició s’ha tingut en compte la publicació “Les raons de la cooperació: guia per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis” elaborada pel Fons Català.

Recomanacions personalitzades