El Pla d’Actuació Municipal dóna continuïtat al pacte de govern entre CDC i PSC

La proposta de document del govern municipal segueix les línies mestres pacte entre CDC i PSC després d’un procés de participació on s’han rebut 347 propostes. 

D'esquerra a dreta: Paz, Casals i Folquer durant la roda de premsa // Jose Polo

D’esquerra a dreta: Paz, Casals i Folquer durant la roda de premsa // Jose Polo

La sociovergència molinenca ha presentat el seu primer Pla d’Acció Municipal (PAM) en la seva segona legislatura. És un document, habitual en els ajuntaments, que marca les polítiques a seguir durant el mandat. CDC i PSC han presentat la seva proposta que haurà de ser ratificada per ple municipal. Inclou un total de 213 accions a fer fins el 2019.

El govern ha presentat el document després d’un procés de participació ciutadana, on s’han rebut un total de 347 propostes de veïns. “El PAM és una eina més de participació”, ha assegurat la regidora de Participació, Eva Folquer (CDC). El document, que també inclou algunes propostes de la resta de partits polítics, no deixa de ser una versió desenvolupada del pacte de govern que els dos partits van presentar després de les eleccions municipals. No hi ha, doncs, canvis estratègics respecte al que ja s’havia explicat. Tant és així que l’alcalde Joan Ramon Casals (CDC) ha indicat que estan “molt satisfets” perquè el procés de participació “ha fet veure que s’havien de seguir les línies ja marcades pel govern”.

Així doncs, els quatre eixos fonamentals són combatre la crisi económica i impulsar l’activitat económica, el bon govern com a principi rector de funcionament institucional, desenvolupar un model de vila amable i sostenible i fer que el servei a les persones sigui el principal objectiu de treball de tota l’acció municipal. “S’està configurant un model de municipi desde grans inversions fins als petits detalls”, ha assegurat el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).

Recomanacions personalitzades