Romà Cabau omple la Federació Obrera en la presentació del seu llibre

El jove agent de policia de Molins de Rei ha deixat petita la sala d’actes de la Federació Obrera en la presentació dels seu primer llibre El Mal del Viajero, on relata les seves experiències durant diferents viatges a països d’Amèrica.

Romà Cabau omple la Federació Obrera en la presentació del seu llibre // Romà Cabau

Romà Cabau omple la Federació Obrera en la presentació del seu llibre // Marc Pelejà

La Federació Obrera es va omplir fins la bandera per acollir la presentació del primer llibre Romà Cabau, El Mal del Viajero. El jove agent de policia de Molins de Rei va tenir, així, una acollida de luxe per part de veïns, familiars i amics.

El llibre El mal del Viajero es la seva primera obra, on relata diferents viatges pel continent americà que ha realitzat en els darrers anys. “L’aventura, els viatges i les emocions a flor de pell estan asegurades”, assegura Romà, que es declara entusiasta de les aventures i els viatges.

El llibre narra les experiències d’en Romà per diferents països del continent americà: va participar en diverses operacions policials a Costa Rica, va visitar una presó mexicana i, segons relata ell mateix, va ser “a prop de la mort” a Panamà. Així, aquest Sant Jordi teniu una opció molinenca per regalar.

Recomanacions personalitzades