Cinc edicions de la Mostra d’Entitats Sociosanitàries

El pròxim dissabte 9 se celebra una nova edició de la Mostra d’Entitats Sociosanitàries al Pati del Palau. 

Imatge d'una de les mostres // Arxiu -- Auntament de Molins de Rei

Imatge d’una de les mostres // Arxiu — Auntament de Molins de Rei

Les entitats sociosanitàries de Molins de Rei es reuniran dissabte 9 al Pati del Palau gràcies a la cinquena edició de la mostra que les uneix. L’activitat coincideix amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i és per això que hi haurà actuacions d’entitats com el Club Natació Molins de Rei (9:45h), el grup Ritmes dels Serveis Esportius Municipals (10:45h) o el Club Gimnàs Molins de Rei (11:15h).

A més de donar informació de la feina i servei que realitzen, durant l’esdeveniment es podran tastar còctels sense alcohol i productes aptes per a celíacs. També es faran tallers de manualitats, proves de memòria i actuacions de l’Escola Municipal de Música Julià Canals i la coral Les Veus del Dilluns.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat física, s’han organitzat activitats orientades a diferent públic. Per exemple, dijous 7 es va celebrar una visita guiada al Parc Agrari del Baix Llobregat i, divendres 8, es fa una jornada de jocs populars intergeneracionals.

Recomanacions personalitzades