A només una etapa de l’Amabubes

L’equip One to One Catalunya també supera la sisena etapa i és a només una de finalitzat l’Absa Cape Epic 2016. Seria la tercera vegada que Josep Colomina pare és finisher de la competició i, per tant, aconseguiria l’Amabubes. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

Josep Colomina (pare) durant la sisena etapa de l'Absa Cape Epic // One to One

Josep Colomina (pare) durant la sisena etapa de l’Absa Cape Epic // One to One

La història de Josep Colomina (pare) a l’Absa Cape Epic comença l’any 2010, quan acompanyat de Marc Muñoz, etern central de l’equip de futbol de la UE Papiol i entrenador, un gran esportista, viatjava per primera vegada a Sud-àfrica. Van aconseguir acabar.

L’any passat, acompanyat del seu fill Josep Colomina – amb 18 anys el més jove de la història de la prova -, també va aconseguir finalitzar el repte i tot just ara és a només una etapa d’arribar al final de la prova de BTT més dura del món per tercera vegada. Si no hi ha problemes en la jornada, Colomina aconseguiria entrar en el selecte grup dels Amabubes, aquells que han acabat amb èxit tres Absa Cape Epics.

El penúltim repte d’enguany no ha generat problemes, tot i el desgast fet el dia abans, amb l’etapa reina de la prova. A només una jornada d’acabar, controlar els nervis i saber racionalitzar les poques forces que queden serà vital. Ho tenen molt a prop després de suar-ho molt.

Recomanacions personalitzades