One to One supera la temuda cinquena etapa

L’equip de Molins de Rei, One to One, finalitza l’etapa reina de l’Absa Cape Epic 2016 i és a només dues jornades de finalitzar la competició. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

One to One travessant un riu a la Big Five // One to One

One to One travessant un riu a la Big Five // One to One

Era l’etapa més temuda i ja la tenen al sac. L’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, ha superat l’anomenada “Big Five”, la reina de la competició, amb cinc ascensions extenuants per a tots els participants. Ha estat molt dur, però ho han aconseguit.

A dues etapes per aconseguir l’objectiu de convertir-se en finishers per segon anys consecutiu, Josep Colomina (pare), afirma que fa “una mica de respecte”. “Veure companys que s’han caigut i veure que per una caiguda ho pots perdre tot et fa reflexionar”, afegeix el seu fill, Josep Colomina. “Costa molt arribar fins aquí, és molt d’esforç”, assegura descrivint el cert vertigen que senten en aquest moment.

“Volem agrair tothom que ens ajudat a arribar fins aquí: sponsors, amics i familiars”, ha indicat el gran dels Colomina. Entre els agraïments un especial al team manager Ferran Colomina, que els acompanya a Sud-àfrica. A només dues jornades per acabar el més dur ja és passat i el futur albira un altre gran final a l’Absa Cape Epic.

Recomanacions personalitzades