One to One aprofita l’etapa 4 per recuperar abans de la ‘Big Five’

Els Josep Colomina aprofiten la jornada de transició per recuperar energies abans de l’etapa reina de l’Absa Cape Epic 2016. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

El petit Colomina fotografiant-se amb el campió del món de descens // One to One

El petit Colomina fotografiant-se amb el campió del món de descens // One to One

Necessari “descans” el que han tingut els participants en l’Absa Cape Epic en la quarta jornada de la cursa de BTT més dura del planeta. Ho ha aprofitat l’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, que s’han trobat molt còmodes i han superat el recorregut sense problemes.

“Ha estat una etapa força ràpida i molt curta”, resumeix Josep Colomina (fill). “L’únic problema que hem tingut ha estat la velocitat”, diu alleujat. “Tenim molt de temps per recuperar abans de la gran jornada de demà”, afirma esperançat. El seu pare, Josep Colomina, assegura ambiciós que després de l’experiència de l’any passat enguany han viatjat fins a Sus-àfrica per “competir”. “Hem aconseguit pujar d’esgraó i ara estem a la lletra F”, indica orgullós de la feina feta fins ara.

Se supera l’equador de la competició i la pròxima etapa serà la més dura de totes. L’anomenada “Big Five”, amb cinc exigents pujades, serà extremadament dura. Superar aquest repte deixaria els molinencs a les portes de ser finishers per segon any consecutiu.

 

Recomanacions personalitzades