La sorra també castiga One to One

La tercera etapa de l’Absa Cape Epic 2016 amagava un element més que ha fet patir l’equip One to One: la sorra. Els molinencs, però, tornen a superar una jornada exigent. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

Els dos Colomina abans de començar la tercera etapa // One to One

Els dos Colomina abans de començar la tercera etapa // One to One

Un dia és el vent, un altre la calor i ara la sorra. Però l’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, supera tots els elements que es troba en la seva participació en l’Absa Cape Epic 2016.

“Hem patit vent, calor i també sorra”, explica Josep Colomina junior, després de superar l’etapa. “Fins el quilòmetre 50 ens ha molestat molt la sorra”, especifica. Després d’un tram que s’ha fet “molt dur” amb una “sortida molt ràpida”, els molinencs s’han trobat molt més còmodes al final de l’etapa gràcies a un seguit de “baixades molt tècniques”.

Al pare del jove Colomina, però, el que li segueix molestant més és “la calor”. “La temperatura de 38 graus allà a la sorra la porto fatal”, se sincera. Tot i el dur càstig, pare i fill semblen animats després d’una etapa que també ha servit per fer el primer canvi de campament, de Saronsberg a Wellington.

La pròxima etapa es pot considerar de transició. Serà el preludi de la Big Five, com es coneix la cinquena jornada, que promet ser espectacular i especialment dura.

Recomanacions personalitzades