Olga Romero aconsegueix la tercera posició de la Copa Catalana de gimnàstica

El Club Gimnàs Molins de Rei participa en la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica aconseguint alguns podis, entre els quals destaca la tercera plaça a la general d’Olga Romero. A més, tornen a aconseguir un or a França. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com ho va fer la primera, la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica també ha portat bones notícies al Club Gimnàs Molins de Rei. En categoria viaolímpica en el nivell 5, Olga Romero ha aconseguit la medalla de bronze en la classificació general. A més, també ha finalitzat tercera en els aparells de paral·leles, barra i terra. Una gran actuació en tots els aspectes.

En la mateixa competició disputada al Pavelló Castell d’en Planes de Vic, Maria Montero ha realitzat la tercera millor nota en terra de nivell dos i Xènia Coronas també ha aconseguit la tercera plaça en barra. La competició també ha significat el retorn de Marta Gil després d’una lesió.

Segona posició per equips

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

També en la segona fase, però en edat escolar, l’equip del Club Gimnàs Molins de Rei format per Marta Ruda, Claudia Carmona, Mariona Pons i Laia Suñe ha aconseguit la segona posició de la categoria per equips.

A més, Suñe ha finalitzat cinquena de la general i una primera posició en terra. També han participat Carla García, Clara i Júlia Dalfó, Laura García, Sara Rius, Aida Aragonés i Ivette Roig.

Nou or a França

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

D’altra banda, algunes de les gimnastes de Molins de Rei han tornat a viatjar a França per competir. En el Championat Regionale de Languedoc-Rousillon, Sílvia Chacón, Olga Romero i Marta Gil han representat al Club Gym Flip Beucarie-Tarascon. L’equip de Chacón i Romero ha aconseguit la victòria en categoria benjamí, tornant a aconseguir l’or en terres franceses. L’equip de Gil també ha trepitjat el podi gràcies a la tercera posició en la categoria Division Nationale. Totes s’han classificat per a la següent fase.

Les gimnastes de categoria Promogym i Inigym han participat en la segona fase de la Copa Catalana de salt. L’equip de P2A format per Eulàlia Alcoverro, Irene Cobler, Mariona Samotis i Helena Santacana ha aconseguit una meritòria cinquena posició. A més, Alcoverro la metalla de plata en salt i Irene Neiro, en P3B, la primera posició en paral·leles asimètriques. Per últim, Fiona Serra ha estat tercera en terra en categoria P4 i a Inigym 1, Noa Muniesa ha guanyat en salt i Paula Díaz ha quedat segona en terra.

 

Recomanacions personalitzades