La gran baixada de l’etapa centenària de l’Absa Cape Epic impulsa a One to One

Després de passar-ho malament, l’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, aprofita la gran baixada de la segona jornada de l’Absa Cape Epic en l’etapa número 100 de la competició. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

Dos participants durant l'etapa 2 // Sam Clark SPORTZPICS

Dos participants durant l’etapa 2 // Sam Clark SPORTZPICS

Dia històric el de la segona jornada de l’Absa Cape Epic 2016. Era l’etapa número 100 d’una competició relativament jove però que ja s’ha consolidat com la prova de BTT més dura del món. I allà, a Sud-àfrica, estaven pare i fill, els dos Josep Colomina, contribuint a fer més gran la ja emblemàtica prova.

L’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, ho va passar malament en la primera part de l’etapa de 80 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell acumulat. Només cal veure les seves cares després de l’esforç en el vídeo adjunt. “L’etapa ens feia una mica de por i travessant les muntanyes hem tornat a patir la calor”, explicava Josep Colomina. I és que el sol i la xafogor tornen a ser veritables enemics. Ja va ser així en la primera etapa.

Però baixant del Wagon Troll els molinencs es van trobar molt més còmodes. Ho van fer “molt molt ràpid”, assegurava Josep Colomina junior. Impulsant-se en el desnivell, temut quan pica cap amunt, van aconseguir acabar la jornada “molt bé”. “Millor que ahir”, es felicitava el gran dels Colomina. Així doncs, l’equip continua endavant sense aparents problemes. L’inici de l’Absa Cape Epic està sent positiu pels molinencs.

Recomanacions personalitzades