El Voluntariat per la Llengua reuneix 50 persones per difondre el català

La 21a edició del Voluntariat per la Llengua aplega 22 voluntaris i 28 aprenents que durant quinze setmanes conversaran en català. Hi participen persones del Marroc, Paraguai, Mèxic, Uruguai, Colòmbia, Andalusia, Madrid i Aragó. 

Voluntaris i aprenents reunits a la Federació Obrera // Ajuntament de Molins de Rei

Voluntaris i aprenents reunits a la Federació Obrera // Ajuntament de Molins de Rei

A través de parelles i trios lingüístics, 22 voluntaris catalanoparlants ajudaran a practicar el català a 28 aprenents en la 21a edició del Voluntariat per la Llengua, una activitat del Servei Local de Català de Molins de Rei que s’organitza des de l’any 2013.

A través d’aquest sistema, els aprenents practiquen i fan seu l’hàbit de parlar català més enllà de l’aula. En aquesta edició, hi participen persones originàries del Marroc, Paraguai, Mèxic, Uruguai, Colòmbia, Andalusia, Madrid i Aragó.

L’activitat comença aquest mes de març i finalitzarà al juny, quan el grup tornarà a reunir-se al complet per fer un sopar amb elements gastronòmics de tots els orígens dels participants. A més de les parelles lingüístiques, durant aquest temps s’assistirà al CineBaix per veure pel·lícules en català, s’anirà a veure l’obra Maria Rosa al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca i, amb motiu de Sant Jordi, s’organitzarà el taller “Cuines del món” on es coneixerà la gastronomia del Marroc, Paraguai, Xina, l’Equador i el Pakistan.

Recomanacions personalitzades