Un petit incendi obliga a tallar el trànsit a l’avinguda València

L’episodi, sense ferits, ha necessitat la intervenció dels Bombers, la Guàrdia Urbana i els Mossos. El foc, originat en una oficina de l’avinguda València, ha obligat a tallar el trànsit, generant una bona xifra de curiosos als seus voltants i retards en els autobusos. 

Els Bombers en la zona dels fets // Jose Polo

Els Bombers en la zona dels fets // Jose Polo

Incendi sense conseqüències greus en el número sis de l’avinguda València de Molins de Rei. Passades les 10:30 del matí del divendres 26 de febrer una oficina d’un bloc on hi ha diferents empreses ha començat a treure fum. Tot i que al principi s’ha cregut que sortia de l’ascensor de l’edifici, el foc s’ha originat en un dels despatxos, en aquell moment buit, del tercer pis.

Ràpidament tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i una ambulància han arribat al lloc dels fets. Els bombers han pogut extingir les flames sense problemes i ni l’estructura ni l’edifici han patit conseqüències importants. Tampoc s’han lamentat ferits.

Tot i que el fum no era visible a peu de carrer perquè el foc s’havia generat a la part posterior, desenes de persones s’han apropat a la zona per intentar esbrinar el què passava. Molts curiosos han vist una espectacular maniobra dels Bombers quan aquests s’han elevat mitjançant una escala mecànica per intentar entrar a l’oficina de l’incendi per la finestra però, finalment, han actuat contra el foc per altres vies.

La situació ha obligat a tallar el trànsit i això ha generat algunes cues en un punt neuràlgic per la circulació com és l’avinguda València. Tanmateix, els autobusos que travessen aquest punt – just al costat hi ha una parada – han acumulat uns minuts de retard.

En mitja hora el foc ja no existia i els treballadors d’altres oficines que havien estat evacuats han pogut tornar al seu lloc de feina. Abans ha aparegut el propietari de l’immoble cremat que només s’ha emportat un ensurt. De moment, es desconeixen les causes del foc.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades