Dolors Camats i Júlia Fernández criden a la confluència d’esquerres

La coordinadora nacional d’Iniciativa i la nova regidora d’Iniciativa-MES a l’Ajuntament de Molins de Rei defensen la unió dels partits d’esquerres com la millor eina per defensar la “justicia social”. 

Dolors Camats fullejant l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // David Guerrero

Dolors Camats fullejant l’anuari Viu Molins de Rei 2015 // David Guerrero

Coincidència en el missatge. Tant la coordinadora nacional d’Iniciativa, Dolors Camats, com la nova regidora d’Iniciativa-MES, Júlia Fernàndez, han defensat la unió entre els partits d’esquerres per aconseguir “defensar la justicia social”.

“Per guanyar hem de ser-hi més, estar tots junts i juntes i ser més”, ha defensat Camats, habitual en la seva visita a la Candelera. “Lluitaré perquè hi hagi una confluència d’esquerres a Molins de Rei”, ha afegit Fernández, qui considera que la gen d’esquerres és “majoria” al municipi.

La nova regidora, que s’estrenarà en el pròxim ple municipal, ha assegurat a Viu Molins de Rei que encara aquesta nova etapa “amb molta il·lusió” i ha assegurat que el segon pacte de govern entre CDC i PSC és “més del mateix”, la frase escollida per definir la sociovergència a l’anuari 2015 pel seu predecessor, Pere García.

Júlia Fernández atenent a Viu Molins de Rei // David Guerrero

Júlia Fernández atenent a Viu Molins de Rei // David Guerrero

[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades