La dimissió de Pere Garcia (Iniciativa) es farà efectiva al ple de gener

El cap de llista d’Iniciativa-MES, Pere Garcia, renuncia a l’acta de regidor per “motius familiars”. Júlia Fernàndez assumirà el càrrec al proper plenari.

Pere Garcia, candidat d'ICV-MES // Elisenda Colell

Pere Garcia, a les portes de l’Ajuntament // Elisenda Colell

Pere Garcia abandona la seva cadira al ple municipal de Molins de Rei, l’únic que té Iniciativa per Molins de Rei-MES després del fracàs de les eleccions municipals del mes de maig. Ho va avançar aquest diari després dels de les eleccions locals i Garcia ho ha fet públic en una entrevista Ràdio Molins de Rei, on ha justificat la seva decisió per motius personals. “La meva dona té dret a reclamar-me a casa”, ha dit a l’emissora municipal.

La decisió arriba un mes després de la seva jubilació i cinc després que la formació ecosocialista s’hagi renovat de cap a peus. Garcia, però, ha negat ara taxativament a Viu Molins de Rei que la seva dimissió s’expliqui per factors polítics i no la vincula a patacada electoral del mes de maig.

La renúncia es farà efectiva al proper ple municipal del mes de gener. La número dos de la llista electoral, Júlia Fernández, prendrà el relleu Garcia a la sala de plens.

 

Recomanacions personalitzades