Xavi Foj se situa tercer de la T2 després de la segona etapa

Bon inici de l’equip Foj Motorsport en el Dakar 2016. Foj i Santamaria van aturar-se per ajudar a un altre pilot. 

Xavi Foj en un moment de l'etapa 2 // Foj Motorsport

Xavi Foj en un moment de l’etapa 2 // Foj Motorsport

Després de la suspensió de la primera etapa, el Dakar 2016 tornava amb la segona entre Villa Carlos Paz i Termas del Río Hondo. Entenent el veritable esperit de l’aventura que representa el ral·li més dur del món, Xavi Foj i Nacho Santamaría van aturar-se a ajudar un pilot Toyota Overdrive que havia sortit de la pista, perdent alguns valiosos minuts.

Tot i això, el molinenc s’ha situat en la tercera posició de la T2, la categoria de cotxes de sèrie, a només 10 minuts del primer classificat, el francès d’assistència Peugeot, Sireyjol. Una zona de fang ha perjudicat els favorits al títol però Foj ha sabut resoldre amb èxit les dificultats que van anar apareixent.

 

Recomanacions personalitzades