Els Pastorets encaren una nova temporada amb la direcció renovada

Jordi Costa és el nou director artístic de l’obra de la tradicional obra de teatre. El seu objectiu és “mantenir el nivell aconseguit” per la gran qualitat “artística i d’infraestructura”. Sebastià Pi l’acompanya en la direcció de cants i balls. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per les representacions. 

Instant d'una de les representacions de l'any passat // Miquel Monfort

El nou director, Jordi Costa, en una representació // Miquel Monfort

Hi ha molta vida a Pastorets després de la gran celebració del 120è aniversari. De fet, l’obra de teatre amb més història de Molins de Rei comença una etapa de renovació. Jordi Costa ha substituït Oriol Roig en la direcció i estarà acompanyat de Sebastià Pi en la direcció de cants i balls. És el naixement d’una nova etapa.

“L’objectiu és mantenir el nivell que hi havia fins ara”, se sincera a Viu Molins de Rei Jordi Costa. “Hi ha molta qualitat artística i d’infraestructura”, afirma el nou director. El llistó està ben alt. Després de 25 anys formant part de l’obra d’una manera o un altre, Costa assegura, il·lusionat, que Els Pastorets són “una de les coses que més estimo”.

Sense voler desvetllar els “petits canvis” que s’incorporaran a la representació, revela que hi haurà “algun canvi de papers” i modificacions d’“atrezzo i disseny”. Costa arriba a la direcció després d’un any històric després de la celebració del 120è aniversari i reconeix que la temporada passada va donar-li “una embranzida” a Pastorets perquè es va aconseguir “que es parli molt de l’obra”. A més de mitjans locals, els Pastorets molinencs van sortir a mitjans com TV3 o el Diari Ara, col·locant-se en el mapa de representacions catalanes.

Entrades ja a la venda

Les entrades per les diferents representacions ja es poden adquirir a la Sala Gòtica. Aquestes seran els dies 26 i 27 de desembre i els 2,3,4,9 i 10 de gener. Totes a les 18 hores. Viu Molins de Rei sortejarà entre els seus socis dues entrades dobles per assistir als Pastorets. A més, també sortejarà dos dvd del documental sobre els 120 anys d’història dels Pastorets fet per Miquel Monfort i Jordi Martí, que s’estrenarà de cara al públic el pròxim 15 de gener.

 

Recomanacions personalitzades