Suzuki Català arriba a la final del Superprestigi Dirt Track

L’equip de Molins de Rei Suzuki Català ha tornat a situar-se entre els 8 millors del dirt track mundial arribant a la final del Superprestigi de Barcelona amb el seu pilot Masatoshi Ohmori, qui és escollit com el més espectacular.

Masatoshi Ohmori liderant una final del Superprestigi Dirt Track // Alex Llovet -- Suzuki Català

Masatoshi Ohmori liderant una final del Superprestigi Dirt Track // Alex Llovet — Suzuki Català

El bo i millor del dirt track mundial s’han reunit el cap de setmana del 12 i 13 de desembre a Barcelona per la disputa del Superprestigi. I l’equip de Molins de Rei, Suzuki Català, ha tornat a situar-se entre els vuit millors en aquesta prestigiosa competició.

El pilot japonès Masatoshi Ohmori ha aconseguit classificar-se per a la Superfinal i ha finalitzat en setena posició. És la tercera vegada que els molinencs es classifiquen per a la final. Ja abans Gerard Bailo i Kenny Noyes havien aconseguit una tercera posició pilotant la moto molinenca.

Ohmori ha fet una bona competició en una cursa final que ha estat guanyada per Brad Baker, qui ha estat acompanyat en el podi per Marc Màrquez i Jared Mees. Gerard Bailo i Nico Terol, dos dels altres pilots de Suzuki Català, s’han quedat a tocar de classificar-se per a la final. Per la seva banda, Ferran Fornell, qui ha substituït Mika Kallio a última hora, s’ha estrenat al Superprestigi.

Ohmori, el més espectacular

Més enllà de la seva presència a la final, Ohmori ha resultat el guanyador del primer premi Drift Contest, aconseguint fer aplaudir al públic fins a 107 decibels posant el manillar a pocs centímetres de terra i emportant-se el primer lloc de la competició que premiava l’espectacularitat en el pilotatge.

Recomanacions personalitzades