Finalitza la renovació del carrer Bruc amb la plantació de l’arbrat

El nou carrer Bruc ja està completament finalitzat un cop s’han instal·lat els arbres que hi faltaven. Convertit en peatonal, s’espera que el Bruc sigui un punt de connexió entre el Centre Vila i el barri de la Granja.

Imatge dels nous arbres del carrer bruc // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge dels nous arbres del carrer bruc // Ajuntament de Molins de Rei

El nou carrer Bruc s’ha acabat d’enllestir un cop plantats els arbres que faltaven. Una gran alzina surera i cinc troanes han acabat d’engalanar aquest remodelat carrer de Molins de Rei. Ja feia mesos que la reforma del carrer estava finalitzada però s’ha esperat fins ara per plantar els arbres per garantir “el correcte arrelament” de l’arbrat, com ja es va fer amb els arbres del nou Pati del Palau.

El Bruc ha passat a ser un carrer peatonal on està prohibida la circulació de vehicles, unint-se d’aquesta manera a la plataforma única. L’objectiu és aconseguir una connexió a peu entre el Centre Vila i el barri de La Granja. S’ha canviat el paviment, les caixes i reixes dels embornals i les xarxes d’enllumenat públic, la senyalització i el mobiliari urbà. La inversió ha estat de 175.000 euros.

 

Recomanacions personalitzades