La Milla de la Candelera consolida el concurs de cartells

Per segon any consecutiu, la cursa organitzada per la secció d’atletisme de l’AEM torna a escollir cartell mitjançant un concurs de dibuix infantil. 

Cartell de la IV Milla de la Candelera de Molins de Rei / AEM

Cartell de la IV Milla de la Candelera de Molins de Rei / AEM

La cinquena edició de la Milla de la Candelera, la cursa organitzada per la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei, escollirà el seu cartell promocional mitjançant un concurs de dibuix infantil. És la segona ocasió que se seguirà aquest mètode, que busca promocionar l’atletisme entre els més petits.

Poden participar tots els infants entre 3r i 6è de primària. Els dibuixos es poden entregar fins al pròxim 3 de desembre. Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

La Milla de la Candelera es diputarà diumenge 24 de gener. La prova va començar a fer-se l’any 2012 i, cinc anys després, ja s’ha consolidat com una de les dates marcades pels aficionats a l’atletisme de Molins de Rei.

L’any passat, la Milla va aconseguir doblar la seva participació, superant els 200 inscrits. No va haver-hi victòria molinenca i els guanyadors van ser Lucas Mola i Irina Belmonte.

Recomanacions personalitzades