El Molins de Rei CF sobreviu a les adversitats

Les lesions i sancions marquen el primer tram de temporada d’un Molins de Rei CF que, tot i això, segueix a la part alta del grup vuitè de Tercera Catalana. “L’equip anirà a més”, coincideixen l’entrenador, Joan Garcia, i un dels capitans, Carles Capella. En l’últim partit han empatat a casa contra el tercer, el Sant Andreu. 

Àlex Agudo es queixa d'un cop en el partit contra el Sant Andreu // Jose Polo

Àlex Agudo es queixa d’un cop en el partit contra el Sant Andreu // Jose Polo

Després de dotze jornades del grup vuitè de Tercera Catalana el Molins de Rei Club de Futbol és quart, a sis punts del primer classificat, el sorprenent Sector Montserratina. En aquest tram de temporada l’equip ha hagut de superar un seguit d’adversitats que donen valor al fet de no haver perdut el tren de la part capdavantera de la taula. “Hem patit molt durant els dos primers mesos de temporada per falta de gent”, explica a Viu Molins de Rei l’entrenador, Joan Garcia. Les lesions i les sancions han condicionat els quadribarrats, que han hagut de completar les convocatòries amb jugadors del filial o del juvenil. Homes com el capità Andreu Margarit, Oleguer Pujol, Àlex Agudo, Chufo, Nelson Nicola, Taka, Jordi Sànchez, Francisco Alcaide o la nova incorporació a la davantera, Cèsar, no han estat disponibles per diferents circumstàncies.

Amb tot, l’equip ha estat “irregular”, opina Garcia després de l’empat a dos contra el Sant Andreu de la Barca, tercer classificat, i primer partit on ha pogut repetir onze titular. “Ha estat un inici de temporada inestable”, considera un dels capitans i home important en l’atac, Carles Capella. “Hem hagut d’anar pels camps amb dos o tres canvis i encara no hem disposat de l’equip sencer“, es lamenta l’11 molinenc. Potser no ha estat l’inici somiat per un equip dissenyat per aconseguir l’ascens directe o bé promocionar, però el cert és que han tingut la capacitat de sobreviure a les circumstàncies adverses. Al mateix temps, joves que s’estrenen aquest curs amb el primer equip com Christian Dalmau o Sergio Vázquez estan demostrant que poden tenir el seu lloc, responent a la confiança de Garcia.

El Molins de Rei CF fent un minut de silenci pels atemptats de París // Jose Polo

El Molins de Rei CF fent un minut de silenci // Jose Polo

Moment de millora

Damau, una de les joves promeses del Molins de Rei CF // Jose Polo

Damau, una de les joves promeses del Molins de Rei CF // Jose Polo

Tot just en les dues darreres jornades s’han anat recuperant efectius i això fa que els molinencs passin per “un moment de millora”, segons el tècnic. Coincideix Capella, qui afirma que cada vegada van “millorant en el joc”. “L’equip està fent un salt de qualitat, no hem guanyat contra clars candidats a guanyar la lliga però hem estat superiors”, sentència el format a l’Europa. Per exemple, al municipal Dani Jarque de Sant Boi, un dels camps més complicats del grup, el Molins ha empatat a dos contra el Ciutat Cooperativa i, sobretot durant la primera part, ha disposat d’oportunitats per imposar-se amb solvència. Una setmana després, davant el Sant Andreu de la Barca al Josep Raich, els molinencs han tingut coratge per empatar un 0 a 2 en contra en un partit que s’ha posat veritablement complicat.

En la primera part, abans de veure’s dos gols per sota a l’electrònic, els molinencs haurien pogut avançar-se amb un gol d’Agudo inexplicablement anul·lat per una falta a la sortida d’un servei de cantonada. De fet, el Molins ha estat superior durant els primers 45 minuts, on gairebé no han concedit ocasions al Sant Andreu i n’ha generat diverses, sobretot el principi. També és cert, però, que l’equip encara és intermitent. A l’inici de la segona el Sant Andreu ha sabut penalitzar dues errades en defensa i, si no fos per una gran intervenció de Ferran de Palol en un u contra u, s’haurien posat 0 a 3. Garcia, però, ha arriscat buscant al remuntada amb tres defenses. El resultat ha estat dos gols d’Agudo que han servit per empatar, el primer després d’una gran assistència de Marc Méndez i el segon transformant un penal. El partit ha finalitzat amb la sensació de qui si dura una mica més els tres punts s’haurien quedat al Josep Raich.

 

 

 

 

Recomanacions personalitzades