L’institut Corbera s’emporta els dos premis de l’11è Dia de l’Emprenedor

200 alumnes d’ESO del Baix Llobregat es reuneixen al Bernat el Ferrer de Molins de Rei per participar en el Dia de l’Emprenedor. L’institut Corbera s’emporta els dos premis de la jornada. 

Els guanyadors recollint el premi // Ajuntament de Molins de Rei

Els guanyadors recollint el premi // Ajuntament de Molins de Rei

L’11è Dia de l’Emprenedor ha tingut un guanyador clar. L’institut Corbera ha aconseguit els dos premis de la jornada, on han participat 200 alumnes d’arreu del Baix Llobregat reunits a l’Institut Bernat el Ferrer. El primer dels premis, que escollia la idea més innovadora, l’ha aconseguit pel projecte Wi-free, que es basa a fer publicitat del comerç local a través d’una xarxa de wifi gratuït i no limitat a través d’anuncis en la navegació.

El jurat, on hi havia un representant de la Generalitat i un altre de la Jove Cambra Internacional, ha valorat que és una “bona idea” i un “model de negoci innovador”. El premi ha estat dotat amb 500 euros. El segon dels premis, entregat al guanyador del concurs d’emprenedors, també se l’ha emportat l’institut Corbera, emportant-se 500 euros més.

A més, la jornada també ha consistit en diferents activitats per promoure l’emprenedoria i una xerrada del consultor d’innovació, creativitat i emprenedoria, professor de la UB i coordinador del programa Innova FP, Daniel Bernard, titulada “Crea el futur emprenent i innovant”.

L’acte, que s’ha fet el 12 de novembre,  ha comptat amb la presència de la regidora d’Empresa, Eva Folguer (CDC), el president de l’DIPEL, Anton Pedrola (CDC) i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).

Recomanacions personalitzades