El Casal Popular La Barrina compleix el primer any de vida

El primer any de vida de La Barrina es tanca amb satisfacció entre els responsables del casal. S’han realitzat una vintena d’activitats i l’espai ja és un punt de trobada per diversos col·lectius de Molins de Rei. 

Imatge de la paellada de La Barrina // La Barrina

Imatge de la paellada de La Barrina // La Barrina

La Barrina, el Casal Popular de Molins de Rei, ja ha fet el seu primer any de vida. Durant aquest temps, al carrer Poeta Meteu Janés, s’hi han organitzat una vintena d’activitats programades i l’espai ha servit de punt de trobada de diferents col·lectius: des de l’Esquerra Independentista fins al grup de dones Les Heures o bé monitors d’entitats d’educació en el lleure, entre altres.

Els responsables del casal asseguren que estan “satisfets” d’aquest primer any de vida. “Molins torna a tenir un espai de trobada referent vinculat a la transformació social i nacional”, asseguren. Han celebrat aquest aniversari amb un seguit d’activitats. La primera ha estat la inauguració d’una exposició de fotografies i cartells dels actes organitzats a La Barrina fins ara. També han fet un vermut i una paella on han aconseguit vendre un total de 95 tiquets, aplegant un bon grapat de persones.

La jornada, que s’ha fet dissabte 24 d’octubre, ha estat amenitzada en primer terme pel grup Komba’t, que han començat a tocar espontàniament. Al vespre s’ha fet una actuació del cantautor Marc Avalot. Per acabar la jornada de celebració el grup de percussió Baketomba ha fet ballar als assistents. A més, també han presentat una nova oferta gastronòmica amb especial atenció a les persones celíaques i veganes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades