Arrenca l’escola de bàsquet del CB Molins de Rei

Contingut patrocinat

Es posa en marxa els entrenaments de Bàsquet-Mini del CB Molins de Rei. Gairebé un centenar de nens i nenes de l’entitat entre 4 i 11 anys tenen l’oportunitat de practicar un dels esports més complerts: el bàsquet. L’activitat es realitza a les instal·lacions municipals sota la direcció de tècnics especialitzats en la formació dels més petits.

Un entrenador ensenya les bases del bàsquet a un grup de nens // CB Molins de Rei

Un entrenador ensenya les bases del bàsquet a un grup de nens // CB Molins de Rei

Els diferents grups treballen sota una mateixa metodologia, donant prioritat als coneixements i habilitats del bàsquet però també donant especial rellevància a la formació en valors i hàbits que seran de gran utilitat als infants el dia de demà: l’amistat, el respecte, el compromís, la confiança o bé l’esforç de superació. Segons l’edat compresa, els equips de cistella petita es divideixen en dues etapes diferenciades:

l’Escola de Bàsquet, dirigida a nens i nenes de 4 a 8 anys, té com a objectius principals la introducció a l’activitat esportiva i el desenvolupament de la psicomotricitat, junt amb la introducció i millora dels fonaments tècnics i tàctics de bàsquetmitjançant els jocs.

Els Equips d’Iniciació, comprenen edats entre el 8 i els 11 anys, es centren en reforçar l’aprenentatge motriu aprofitant l’important desenvolupament físic i cognitiu d’aquesta etapa i utilitzen la competició setmanal com a eina vivencial per a la consolidació de valors fonamentals en la seva formació.

Per aquelles famílies interessades en realitzar la inscripció en algun del diferents grups, poden fer-ho sol·licitant el formulari al poliesportiu municipal o bé a través del correu electrònic: bqmini.cbmolinsderei@gmail.com

cartell escola basquet

Recomanacions personalitzades