Fotogenia guanya el concurs d’aparadors per tercera vegada consecutiva

Hat-trick de la botiga de fotografia del carrer Major, que aconsegueix la victòria enguany amb una recreació del Camell. Pebre Negre és el segon premi i Euronics el tercer. Participen 50 botigues. 

arenas

L'aparador de la botiga guanyadora // Fotogenia

L’aparador de la botiga guanyadora // Fotogenia

Per tercer any consecutiu, la botiga de fotografia Fotogenia del carrer Major s’emporta la victòria en el concurs d’aparadors de la Festa Major, el certamen on part del comerç de Molins de Rei engalana la botiga amb decoracions relacionades amb la gran festa.

El comerç guanyador d’enguany ha apostat per fer una recreació de la sortida del Camell a la plaça de l’Ajuntament amb diferents fotografies que creaven un efecte relleu. A més, els Diables del Camell, que enguany feien 30 anys i eren els jurats del certamen, també tenien molt protagonisme.

En segona posició ha quedat la botiga de roba Pebre Negre, situada al carrer Rafel Casanova i en tercera la botiga d’electrodomestics Euronics.

Els guanyadors del concurs amb les autoritats // Jose Polo

Els guanyadors del concurs amb les autoritats // Jose Polo

50 botigues participants

Enguany el concurs d’aparadors ha comptat amb la participació de 50 botigues de Molins de Rei. Durant l’entrega de premis, el nou regidor de Comerç i Mercats, Anton Pedrola (CDC), ha donat les gràcies als participants per “mantenir la tradició durant 34 anys”. “Recordo com de jovenet anava a veure els aparadors”, ha afegit, per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), en un acte on també s’han deixat veure diferents regidors del govern i que ha estat dirigit pel president del BotMol, Jordi Vilaprinyó.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades