Els Matossers arriben a la Festa Major en el millor moment de la temporada

La colla castellera de Molins de Rei iguala la millor actuació del curs just abans de la Festa Major amb un 4 de 7, un 3 de 7 i un 5 de 6. Per diumenge preparen a casa un castell inèdit en els seus 13 anys d’història. 

Imatge del 3 de 7 fet a Vallirana // Júlia Aregall

Imatge del 3 de 7 fet a Vallirana // Júlia Aregall

No hi ha dubte que un dels moments més esperats per tota la parròquia matossera és la Festa Major de Sant Miquel. I enguany els Matossers de Molins de Rei arriben en el millor moment de la temporada a la important cita de la seva festa major.

Just un cap de setmana abans, a Vallirana, han igualat la seva millor actuació de la temporada, fent amb èxit un 4 de 7, un 3 de 7, un 5 de 6 i un pilar de 5. No aconseguien una actuació d’aquest nivell des de la celebració del seu 13è aniversari.

El cap de colla, Salva Prat, s’ha mostrat satisfet amb els resultats. “L’actuació ens posa les piles amb vista a Sant Miquel, perquè demostra que tenim els castells i els tenim molt bé”, ha valorat Prat, que mira la Festa Major amb esperança.

Castell inèdit

Els Matossers volen fer història amb motiu de la Festa Major de Molins de Rei. La colla s’ha preparat per descarregar un castell inèdit en els seus 13 anys de vida. És per això que es faran dos assajos especials entre setmana.

La gran cita castellera serà diumenge a les 12:30 a la plaça de l’Església. Els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Mollet són les colles convidades.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades