El volei de Molins de Rei comença la temporada amb energies renovades

L’AEM afronta el curs amb nova junta directiva. “Fer-se veure” és un dels objectius de la nova etapa del club. El primer equip lluitarà per pujar a Primera Catalana.

El primer equip de l'AEM en un partit del torneig Vila de Molins // Jose Polo

El primer equip de l’AEM en un partit del torneig Vila de Molins // Jose Polo

La secció de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM) encara una nova etapa. El passat mes de maig va haver-hi un canvi en la junta directiva i Rafa Jiménez és el nou president de l’entitat. “Encarem la temporada amb molta il·lusió i ganes de treballar”, explica Jiménez a Viu Molins de Rei durant la disputa del Torneig Vila de Molins, el campionat amistós que el club organitza cada any.

Després d’anunciar una col·laboració més estreta amb l’atletisme, Jiménez assegura que vol dotar a l’AEM d’un caràcter més “adequat i competitiu”. “Volem ser molt visibles perquè fins ara no ens hem projectat com a club i el que volem és que ens coneguin”, especifica il·lusionat. El Vila de Molins ha reunit sis equips del Baix Llobregat en diferents categories per sumar 12 hores de voleibol sense interrupció al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. “Ha estat una festa del volei”, indica el president il·lusionat.

El Molins ha aconseguit la victòria de la competició amistosa en categoria sènior, superant al Sant Just, que ha estat segon. En juvenil, el Rubí ha estat guanyador, en cadet el Viladecans ha aconseguit la primera posició, en infantils la victòria ha estat per al Sant Boi i en alevins ha estat on les molinenques han aconseguit la segona victòria de la jornada.

Amb l’ascens a l’horitzó

El primer equip de l’AEM va pujar a Segona Catalana fa dues temporades i, després d’un curs en què ha agafat el pols a la nova categoria, l’equip de Daniel Amat és molt ambiciós. Després de quatre baixes i quatre incorporacions, es plantegen aconseguir una gran fita. “Amb la base que tenim i les noves incorporacions tenim aspiracions d’aconseguir l’ascens a Primera Catalana”, sentència el president a les portes de l’inici d’una nova temporada.

Recomanacions personalitzades