L’últim tram del carrer Rafael Casanova ja té les voreres més àmplies

Les obres d’arranjament del tram del Rafael Casanova més pròxim a la plaça de l’Ajuntament ja han finalitzat, acabant uns dies abans del previst. S’han ampliat les voreres de la zona i la plataforma única s’ha estès fins gairebé el Racó de la Xirgu. 

Ampliació de la plataforma única // Jose Polo

Ampliació de la plataforma única // Jose Polo

Després de la finalització de les obres per connectar els col·lectors, la segona actuació que ha afectat el Centre Vila aquest mes d’agost també ha acabat. La plataforma única del carrer Rafael Casanova s’ha estès fins la plaça Pompeu Fabra i les voreres fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, incloent les del Racó de la Xirgu, s’han ampliat de forma notòria. A més, s’ha instal·lat un nou enllumenat i s’ha renovat la senyalització, la pintura viària i el mobiliari urbà.

Es recupera d’aquesta manera la normalitat en la circulació del centre de Molins de Rei, que s’ha vist afectada durant l’estiu, i també el recorregut habitual del bus urbà. Les obres, que han acabat divendres 28 d’agost, han finalitzat “una mica abans” del que es tenia previst segons indica el regidor de Via Pública, Miguel Zaragoza (PSC). El nou tram de plataforma única està fet d’aglomerat i no de llambordins com en el tram renovat ara fa dos anys.

Les voreres ampliades // Jose Polo

Les voreres ampliades // Jose Polo

Des de l’Ajuntament s’espera que amb la connexió dels col·lectors i aquestes obres la imatge d’un dels carrers més importants del centre del municipi inundat no es torni a repetir. “Aquesta actuació porta el segell d’aquest govern, no és una obra ni espectacular ni costosa i en canvi porta grans beneficis a la població”, opina l’alcaldessa accidental, Carme Madorell (CiU). Tot plegat ha tingut un preu de 55.000 euros, que se sumen als 65.000 invertits en la connexió dels col·lectors del Centre Vila.

Recomanacions personalitzades