Detingut un lladre quan intentava robar a una casa de la Rierada

La Guàrdia Urbana ha detingut un home al barri de la Rierada quan intentava robar un domicili deshabitat. Un veí ha donat la veu d’alarma i l’ha retingut fins l’arribada de la policia. Un altre lladre que l’acompanyava ha pogut fugir per la muntanya.

Un veí de la Rierada ha frustrat un robatori de dos lladres que presumptament intentaven entrar a robar a una casa del barri de muntanya. El veí, al veure els dos desconeguts forçant la porta per entrar a l’habitatge els va cridar l’atenció. Al veure’s sorpresos, un dels lladres va sortir corrent i va poder fugir pel bosc però l’altre va ser retingut pel propi veí, que va trucar a la Guàrdia Urbana. Els agents de la policia local van arribar pocs minuts després de la trucada i van detenir al lladre. Posteriorment van arribar els Mossos d’Esquadra i van traslladar a dependències policials el detingut a l’espera de que passés a disposició judicial.

Els fets van passar el passat dimarts 18 d’agost al voltant de dos quarts de quatre de la tarda. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, a més de la detenció, la policia va requisar el vehicle que havien utilitzat els lladres per arribar fins allà i que pertanyia al detingut.

Els agents de la Guàrdia Urbana detenen al presumpte lladre davant l'habitatge on intentava entrar // Viu Molins de Rei

Els agents de la Guàrdia Urbana detenen al presumpte lladre davant l’habitatge on intentava entrar // Viu Molins de Rei

Aquesta detenció arriba després de diversos robatoris a la zona de Sant Bartomeu de la Quadra durant els últims mesos, el que ha provocat un increment dels controls policials a la carretera de Vallvidrera. Encara que fins ara no hi havia hagut cap detenció, la presència policial ha servit per dissuadir els lladres. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra continuen treballant de manera conjunta per trobar als autors dels altres robatoris i no es descarta que guardin relació amb el detingut i l’altre home que va poder fugir.

Recomanacions personalitzades