Mail Boxes arriba a Molins de Rei

La companyia Mail Boxes Etc. ha obert un establiment a Molins de Rei, a l’avinguda Barcelona, 167. El seu major atractiu per a les empreses és l’enviament nacional i internacional a bon preu i amb garantia. També venen material d’oficina, papereria i cartutxos de tinta i ofereixen servei de disseny gràfic i impressió.

Mail Boxes Etc Molins de Rei es troba a l'avinguda Barcelona, 167 // David Guerrero

Mail Boxes Etc Molins de Rei es troba a l’avinguda Barcelona, 167 // David Guerrero

Mail Boxes Etc. és la major xarxa de franquícies del món en el sector dels serveis d’enviaments. Compta amb més de 1.500 centres operatius a 30 països i des d’aquest mes de juliol, ha arribat a Molins de Rei. Més concretament, a l’avinguda Barcelona, 167.

El seu servei principal és el d’enviament nacional i internacional. Ho fan a un preu ajustat i amb garantia de que arribaran on hagin d’arribar en el temps acordat. “És un servei molt segur, coneixem a la perfecció el nostre ofici i oferim a les empreses les millors possibilitats per fer els seus enviaments al millor preu i amb tota la seguretat”, destaca Rafael Bretons, propietari de Mail Boxes Molins de Rei.

Els enviaments suposen un 60% de la seva activitat però hi ha molt més: servei de disseny gràfic i impressió, targetes de visita, flyers i díptics i tríptics de diversos tamanys. “Oferim tant la possibilitat d’imprimir l’arxiu del client com fer els nostres propis dissenys adaptant-nos a les seves necessitats”, apunta Oriol Casas, l’altre persona que conforma Mail Boxes a Molins de Rei.

El tòner i els cartutxos per a impressores són l’altre servei destacat d’un ampli catàleg de material d’oficina i papereria que es pot trobar a Mail Boxes. Oriol Casas explica que tenen “tant cartutxos originals com regenerats, de la marca MBE Print, que ofereixen més quantitat de tinta, a millor preu i amb la mateixa qualitat”.

El passat 9 de juliol es va celebrar la inauguració de l’establiment. A l’acte van assistir diversos franquiciats d’arreu del país. Amb l’obertura de Molins de Rei, Mail Boxes ja compta amb 73 centres a Catalunya.

La botiga de l’avinguda Barcelona, 167, es troba oberta de 9 a 13 i de 15 a 17 hores de dilluns a divendres. També es pot contactar amb ells a través del 93 668 49 73 i el correu electrònic mbe336@mbe.es

 

Recomanacions personalitzades