Samarreta.cat organitza un concurs en col·laboració amb l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil de la Creu Roja

El concurs consistirà en dissenyar una samarreta solidària els beneficis de la venta de la qual aniran destinats al projecte de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja. La iniciativa compta amb la col·laboració d’Estel Solé, Mònica Usart i Elisabet Carnicé. 

20150717013703L’empresa molinenca Samarreta.cat organitza un concurs solidari. Està destinat a totes les persones, professionals o no del disseny, que hi vulguin participar. Per fer-ho, hauran de dissenyar una samarreta de temàtica relacionada amb la cooperació i la solidaritat on ha de figurar el text #panxabenplena

Els beneficis de la venta de la samarreta guanyadora aniran de forma íntegra a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, un projecte de la Creu Roja que vol fer front a la situació d’emergència social que viu la població catalana, centrant-se especialment en la infància.

Hi haurà tres premis. El primer premi del jurat consistirà en dues entrades per l’obra de teatre “Animals de Companyia”, 2 ampolles de vi de la D.O. Penedès, un llibre “Mirant el cel”, un pack de Cervesa Estelada i un lot de productes de Samarreta.cat. L’accèssit del jurat consistirà en una activitat de Fem Ruràlia Pack Maridatge a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, un llibre “Mirant el cel”, un pack de Cervesa Estelada i un lot de productes de Samarreta.cat. A més hi haurà un premi popular que escollirà la més votada a través de Facebook i que tindrà com a premi dues entrades per a un concert de “l’Anna Roig i l’ombre de ton chien”, un CD signat, dues ampolles de vi de la D.O. Penedès i  un lot de productes de Samarreta.cat.

El jurat estarà format per l’actriu i dramaturga Estel Solé; la meteoròloga a RAC1 i 8TV Mònica Usart; la presentadora de TV3 Elisabet Carnicé; Laia Roig, cap de Comunicació de la D.O Penedès; Carles Solé, coordinador de la Creu Roja Baix Llobregat Centre; Xavi Docampo, dissenyador i fundador de Familia Pomodoro; Jordi Beumala, dinamitzador gastronòmic; i Jordi Costa, cofundador de Samarreta.cat.  La presentació de dissenys es podrà fer fins el 31 d’agost. Les bases del concurs es poden consultar al web de Samarreta.cat

Recomanacions personalitzades