L’institut Bernat el Ferrer recull el diploma de l’acreditació de l’Excel·lència e2Cat

El centre d’educació secundària de Molins de Rei aconsegueix una avaluació de +350, convertint-se en el tercer institut de Catalunya en aconseguir el reconeixement d’excel·lència. Els avaluadors destaquen la línia pedagògica pròpia i el rol del professorat.

Irene Rigau, Ramon Graells i Melcior Arcarons durant l'acte d'entrega del guardió // Bernat el Ferrer

Irene Rigau, Ramon Graells i Melcior Arcarons durant l’acte d’entrega del guardó // Bernat el Ferrer

L’institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei ha recollit el diploma de l’acreditació de l’excel·lència e2Cat. L’avaluació per aconseguir aquest reconeixement ha suposat una nota de +350. El centre molinenc és el tercer de Catalunya en aconseguir aquesta puntuació.

La seva trajectòria com a centre de formació professional i el seu enfocament cap al desenvolupament i la innovació en les metodologies d’ensenyament són els principals elements que destaquen els avaluadors. Segons Qualicat, al Bernat el Ferrer es pot observar el canvi de rol del professorat: “de dipositaris del coneixement a facilitadors de l’aprenentatge”. Destaca també el seu esforç per adoptar una línia pedagògica pròpia i aprofitar les oportunitats que ofereixen les tecnologies de la informació.

El director de l’institut, Ramon Graells, ha rebut el diploma de mans de la consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, i del Director General d’FP, Melcior Arcarons, durant la celebració de la jornada de cloenda del projecte de Qualitat i Millora Contínua del Departament d’Ensenyament.

Recomanacions personalitzades