Olga Lomero guanya un Edurecerca amb un treball sobre la por escènica

L’alumna de l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei Olga Lomero ha aconseguit un dels premis Edurecerca pel seu treball de recerca de batxillerat sobre la por escènica. 

L'Olga Romero al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat // Bernat el Ferrer

L’Olga Romero al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat // Bernat el Ferrer

Olga Lomero, alumna de segon de batxillerat de l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, ha aconseguit un dels premis Edurecerca 2015, certamen que reconeix els millors treballs de recerca en diferents àmbits i que està organitzat per diferents organitzacions com la UPC, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Diputació de Barcelona, entre altres.

El treball de Lomero, titulat “Sortir a l’escenari? La por escènica en l’àmbit musical”, analitza la por escènica i ha tingut la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Julià Canals i ha estat tutoritzat per la professora Carme Sanjuan. Cadascuna de les entitats organitzadores dels Edurecerca escullen un premiat després d’una selecció feta pels serveis educatius del Baix Llobregat. En el cas de la molinenca, ha estat la Fundació Orienta qui ha escollit el seu treball per fer-li un reconeixement.

En la seva tercera edició aquests premis han tingut la participació de 43 centres educatius. Lomero i la resta de guardonats han rebut els guardons en un acte celebrat al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

Recomanacions personalitzades