L’Ajuntament fa un reconeixement als 25 millors alumnes de batxillerat i formació professional

Els 25 millors alumnes de batxillerat i formació professional de grau superior han rebut un reconeixement per part de l’Ajuntament de Molins de Rei. El filòsof Oriol Farrés ha ofert una conferència als alumnes, que també han visitat una empresa local.

L’Ajuntament ha fet el tradicional reconeixement a l’excel·lència educativa dels 25 millors alumnes de batxillerat i Formació Professional dels diferents instituts de Molins de Rei. Dotze alumnes del Bernat el Ferrer, vuit del Lluís de Requesens i cinc del Virolai han estat reconeguts pel seu esforç, dedicació i bon rendiment acadèmic en un acte institucional.

L’acte s’ha fet a la Sala Gòtica i també ha servit per que el professor de filosofia de la Universitat de Girona, Oriol Farrés, impartís una conferència sobre filosofia i excel·lència. Un dels objectius d’aquest reconeixement és valorar la trajectòria personal dels joves per motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d’ensenyament que decideixin escollir.

A més, els 25 alumnes reconeguts han fet una visita a l’empresa situada al polígon El Pla JBC Soldering, especialista en fabricació d’equips de soldadura i reparació per a electrònica.

Foto de família dels alumnes reconeguts // Ajuntament de Molins de Rei

Foto de família dels alumnes reconeguts // Ajuntament de Molins de Rei

Els alumnes reconeguts han estat: Alba Roura, Clàudia Ferrándiz, Mireia Victori, Oriol Monclús, Aina Segarra, Nil Vázquez, Mireia Monné, Olga Lomero, Joan Albert Barrios, Lara Narbona, Arnau Roche, Xavier Martí, Montserrat Mayol, Arnau Viñeglas, Pau Rodrigo, Berta Andújar, Eva Alonso, Clàudia Cartañà, Francesc Galán, Marta Rosillo, Joan Santacana, Brahim El Wahbi Lamkaddam, Félix Huertas, Éric Cazorla i Chaimae Benanal. Aquesta acció està impulsada pel Pla Local de Joventut i té com a objectiu “reconèixer l’esforç i dedicació i motivar” als joves.

Recomanacions personalitzades