Suzuki Català abandona les 24 hores per un accident

L’equip de Molins de Rei es queda fora de les 24 hores de motociclisme de resistència. Han patit un accident sense conseqüències pel pilot a les set del matí. La moto s’ha incendiat i s’han hagut de retirar.

La moto de Suzuki Català víctima de les flames // Suzuki Català

La moto de Suzuki Català víctima de les flames // Suzuki Català

Com ja va passar l’última vegada que van disputar la competició, fa dos anys, Suzuki Català s’ha hagut de retirar de les 24 hores de motociclisme de resistència del circuit de Catalunya. Al voltant de les set del matí, quan els de Molins de Rei ocupaven la tercera posició, Lucas de Carolis ha patit un accident al revolt d’entrada que ha acabat amb la seva cursa i la de l’equip.

La moto s’ha anat de davant i el primer impacte amb la grava ha fet que s’estavellés contra el mur de protecció. L’impacte, molt espectacular, ha fet que la moto, amb el dipòsit ple de benzina, s’incendiés, quedant completament destruïda. El pilot, però, no ha patit cap ferida greu.

D’aquesta manera ha acabat la participació de Suzuki Català a l’edició de la seva tornada a la cursa després d’un any d’absència. “La decepció és majúscula”, expliquen des de l’equip que ha viscut unes primeres hores on s’han arribat a col·locar en primer posició. Tot i això, i després de veure la cara més amarga de la competició, asseguren que “tornaran” a la cursa que han guanyat en sis ocasions.

Recomanacions personalitzades