Esteve Altozano es dóna de baixa d’Unió i s’uneix a Hereus 1931

El president de l’agrupació local d’Unió Democràtica de Catalunya, Esteve Alzonano, deixa el partit per unir-se a la Plataforma Hereus UDC 1931. Això deixa UDC Molins de Rei “molt a prop de la dissolució”, segons explica el mateix Altozano. 

Altozano durant el seu últim ple municipal el passat mes de juny // Ajuntament de Molins de Rei

Altozano durant el seu últim ple municipal el passat mes de juny // Ajuntament de Molins de Rei

La diàspora de militants independentistes d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) també té efectes a Molins de Rei. El president de l’agrupació local d’UDC i vicepresident de l’executiva comarcal, Esteve Altozano, ha presentat la seva renúncia i s’ha donat de baixa del partit. “En el transcurs dels últims dies i mesos la meva distanciació amb la direcció del partit s’ha fet cada vegada més gran fins a arribar a un punt de no retorn”, assegura Altozano en la seva carta de dimissió.

“Els meus sentiments independentistes i de representació del poble que m’ha vist néixer i créixer fa que actualment ja no em senti representat per les meves pròpies sigles, les d’UDC”, afirma el que va ser regidor de Joventut i Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei en el mandat 2011-2015.

En el mateix text on anuncia que deixa la militància i dimiteix com a president de l’agrupació local d’UDC, finalitza amb un “Visca Catalunya lliure!”, Altozano, que era l’únic membre d’Unió que formava part de la llista amb què Joan Ramon Casals es va presentar a les últimes eleccions municipals, informa que s’ha adherit a la plataforma Hereus UDC 1931 i que vol formar part d’aquesta nova aventura política que agrupa independentistes del partit liderat per Duran i Lleida.

Més que possible dissolució d’Unió

Els pocs militants que té Unió a Molins de Rei fan més que possible que el partit es dissolgui a Molins de Rei. “UDC Molins si no és dissolt està molt a prop”, indica Altozano preguntat per Viu Molins de Rei. “De moment jo renuncio i no sembla que ningú vulgui continuar”, sentència la que fins ara era la cara visible d’aquest partit al municipi. Si ningú agafa el relleu, el nucli local d’UDC es donarà per desaparegut.

Recomanacions personalitzades