Un cotxe que circulava a gran velocitat per Collserola cau muntanya avall i s’incendia

Un Renault Megane que circulava per la carretera de Vallvidrera a gran velocitat s’ha sortit de la via i ha caigut muntanya avall, arribant a travessar una pista forestal propera a la carretera. El cotxe s’ha incendiat. Els ocupants del vehicle han resultat ferits lleus.

Estat en el que ha quedat el vehicle accidentat i cremat prop de Santa Creu // ADF Puigmadrona-Olorda

Estat en el que ha quedat el vehicle accidentat i cremat prop de Santa Creu // ADF Puigmadrona-Olorda

L’accident es va produir el passat divendres al voltant de les 11 de la nit. El conductor i un acompanyant circulaven amb un Renault Megane a gran velocitat per la carretera de Vallvidrera. Passats 300 metres de la cruïlla de Santa Creu d’Olorda, el conductor va perdre el control del vehicle i va enganxar l’empara, l’element protector que hi ha al voral de la carretera, que el va impulsar muntanya avall.

Segons fonts policials, el cotxe va sortir literalment volant i en el trajecte sense control pel bosc va arribar a travessar la pista forestal de Can Ferriol, per on no passava ningú a aquella hora de la nit. Trenta metres per sota de la pista forestal l’arbrat del bosc va frenar en sec el cotxe i va començar a cremar.

El cotxe va caure muntanya avall fins ser frenat per l'arbrat // ADF Puigmadrona-Olorda

El cotxe va caure muntanya avall fins ser frenat per l’arbrat // ADF Puigmadrona-Olorda

El foc del cotxe, a la vegada, es va estendre als matolls on havia caigut el vehicle però la ràpida actuació dels Bombers va evitar que el foc anés a més i va ser sufocat sense dificultats. Els ocupants del vehicle, que ha quedat sinistre total, van resultar ferits lleus. Una ambulància del SEM els va atendre al lloc dels fets.

Aquest accident se suma a un altre de fa dues setmanes a la mateixa carretera. En aquell cas va tenir com a protagonista un porc senglar, que es va creuar a la via quan circulava un vehicle també a gran velocitat. El conductor, espantat, va fer una maniobra per evitar-lo i va perdre el control del vehicle, bolcant. En aquell cas tampoc van haver-hi ferits de gravetat però el president de l’associació de veïns de la Rierada, Pedro Royo, alerta que “algun dia es produirà alguna desgràcia de veritat amb els vehicles que circulen fent ral·li”.

Recomanacions personalitzades