El Festival de Cine de Terror confirma les tres primeres pel·lícules de la secció oficial

III, The House of Pine Street i Luna de Miel són les tres primeres pel·lícules de la secció oficial de la 34a edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. 

Primeres tres pelis Festival de Terror de Molins de Rei 2015La 34a edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, una de les activitats culturals més importants del municipi, ja escalfa motors. La mostra més terrorífica del Baix Llobregat arribarà després de l’estiu però ara, tot just abans de marxar de vacances, des del festival s’han anunciat les tres primeres pel·lícules que formaran part de la secció oficial.

III, de Pavel Khvaleev, és una producció russa que parla de la impotència dels protagonistes en veure que la seva mare és víctima d’una plaga. Llavors descobreixen que a partir d’un curiós ritual chaman poden solucionar qualsevol problema de salut. Aquesta pel·lícula ja té cert recorregut per diversos festivals de terror del panorama fantàstic i de terror.

The House on Pine Street d’Aaron Keeling i Austing Keeling explica la història de la Jennifer i el seu marit, que es muden a Kansas, on va néixer ell. Un cop arriben a la nova llar la protagonista comença a copsar fenòmens paranormals a casa seva. La seva parella no la creu. També es tracta d’una obra amb recorregut a festivals.

Des de Mèxic i en estrena a Espanya arriba Luna de Miel, de Diego Cohen. Jorge, el protagonista del film, està obsessionat per la seva veïna, Isabel, i farà tot el que estigui a les seves mans per cridar la seva atenció. Davant la passivitat que rep com a resposta, decideix intentar seduir-la d’una forma molt especial.

Recomanacions personalitzades